Wednesday, February 29, 2012

Aktiviti H2M

Lama kot H2M tak lepak sama.. Kalau ada pon mesti tak pernah lengkap.. Yela masing² sibuk ngan kerja n keluarga masing² sampaikan H2M pon terbiar.. Tiba kann! Tapi Jumaat lepas semua ada.. Apa lagi riuh la bila semua jumpa.. Kitorang lunch kat AP Metropoint.. Hambek kau suara kitorang je yang riuh kat situ.. Orang semua pandang semacam je macam oi orang asli jakun baru masuk mall memang camtu kan.. Haha! Dasar tak sedar diri masing²..

 Lagi 2 orang duduk depan jadi driver ngan bodyguard.. Kami yang datin² duduk belakang tangkap gambar.. Haha!

Kami yang 'kecik' tak payah keluar dari lif ! Haha!
..........
 Ada cerita pasal gambar atas ni.. Kitorang kan 9orang.. So bila nak naik lif tiba je lif tu bunyi sebab dah ramai sangat.. Pastu keluar la semua balik.. Naik balik lagi sekali taknak kalah lagi tu cuba nak sumbat lagi..Sebab lif ada 1 je ye.. Berbunyik lagi okeh! Hohemmjii! Orang lain yang dalam lif tu dah buat muka sebab kitorang nak sumbat gak ramai² tu..Time tu dah pasrah dah.. Takpela naik la lif jap lagi..Pastu keluar la 6orang, kebetulan yang keluar tu semua badan 'semangat²'.. Pastu time kitorang 3orang nak keluar lif tu dah tak bunyik.. Hahaha! Ok aku stret tu de poin je la..aku nak cakapla yang aku tak lagi tergolong dalam kalangan orang² yang 'semangat'.. Yes!! *muka bangga sambil cekak pinggang macam gambar hakak² dalam katalog KEEP SLIM *

 Ha tu dia yang semangat² tu.. Makcik pakai baju hijau takde kena mengena ye.. Hehe!

 Ni la driver n bodyguard kepada datin² yang hot meletops tadi.. ;D

 Perlu buat muka mintak kena pijak??? Cuiyam kau suruh la bini kau ni semenggah sikit.. Ptuuiih!

 Diskas untuk buat makan² kat rumah siapa siap buat undian tu.. K fine semua dajalkan aku, pakat ramai² buat kat rumah aku.. Fine la korangggg! Fineeee!

 Note for Cuiyam?? Hmmmmm.. Naaaa!

Dorang sebulat suara dan semontel jari² dorang,setuju nak buat makan² kat rumah aku bertemakan warna pepel.. Fineee! *ouhhh gediknya nak bertema bagai..hikhik*

5 comments:

  1. cik rara..hye..srnoknyer tgk rara ngan geng rara ni, rindu kat miros. arituh rara nyer blog tukar link yer..seb bek dpt jmpa balik =) take care sis

    ReplyDelete
  2. blah ar !! takbaik riakkk !!! semanagat x semangat.. ade aku pedulik? hahahah !

    ReplyDelete
  3. Kak selo bukan riak tapi bangga je.. hahaha!

    ReplyDelete