Friday, June 24, 2011

Macaron Little White Cafe & Siti Khadijah..

Semalam aku teman adik ipar aku gi fotoshut untuk butik Siti Khadijah yang akan keluar dalam majalah apa ntah aku pun tak tahu.. Aku memang liat la nak teman dia tapi dah dia dok paksa aku je kan so terpaksa la aku merelakan diri ni ikut.. Tak boleh hidup tanpa aku katanya.. Heh!

So sebelum gi gedik-gedik fotoshut kitorang lepak-lepak dulu kat Little White Cafe.. Nor dia nak rasa macaron kat Little White tu.. Aku pun on je.. Apa nak cakap lagi macaron kat situ memang la ummmphhh sedapnya nak lagi, lagi dan lagi.. Lagi sedap dari Whisk punya macaron kot.. Dia tak manis sangat pastu besar.. Puas la makan..

 Anggun kan adik ipar aku..

 Tapi aku seribu kali lagi anggun dari dia..

 Air panas berperisa 2cawan + pemanis mulut 3ketul = RM33
Niceeeeee..

 rm4 seketul.. Okla sebab gabak kan..

 Dorang buat fotoshut kat rumah toke butik tu.. Slamberr.. Rumah besar kan..

 Krew-krew belakang tadbir semua anak laki toke butik SK tu..
Uuuiihhh makcik pandai buat anak.. Tak payah upah kemremen lain.. Anak-anak sendiri boleh buat..
Kacak-kacak pulak tu.. Hehehehe..

 Nor segan-segan lagi.. Tapi suka..

 Dari hujung rambut sampai hujung kaki semua SK punya produk..
Aku suka tudung tu.. Sebab simple tapi lawa.. Ada lace gitu..

 Fotoshut paling sempoi.. Takde mekap-mekap tebal 5 inci bagai..
Sebab konsep dia untuk pergi masjid sembahyang tak silap aku..
Untuk bulan puasa.. Tapi baju, tudung dengan telekung dia memang lawa la..
Kalau nak tengok pergi butik dia ek.. Sederet dengan Little White Cafe tu.. Okbye!





1 comment:

  1. Red Velvet dia sedap kan...
    Little White Cafe, best :)

    ReplyDelete