Tuesday, June 21, 2011

Isnin punya cerita..

Semalam pergi klinik pakar An-nur..Nak check kat Az-zahra paling cepat pun 28haribulan.. Tak larat nak tunggu weiii.. Pastu pergi pukul 10pagi setelnya pukul 4.30 petang! Nak elak lambat kat klinik dengan hospital lain last-last lambat kat klinik An-nur jugak! Niceeeee (-__-)

Macam biasa jawapan yang sama doktor cakap tak ada apa.. Mungkin perubahan hormon.. Bagi ubat lagi.. Makan ubat lagi.. Tapi hasil tetap sama.. Takde kurang pun.. Takpe la nak puas kan hati si suami & family buat jugak cekkap.. Tapi tokojuit aku ubat 2jenis+pepsmia *ntah betul ntak tak aku eja..belasah!* total rm288! Ok.. Tunggu berjam-jam, doktor yang macam taknak layan, ubat 2jenis sangat lah 'murah' untuk harga tu..

Pastu kakak-kakak kesayangan pulak cakap kalau pakar memang macam tu harganya.. Ok bolehla terima.. Mana la aku nak tahu kan.. Baru pestaim kawen weiii.. Muahahaha!

 Oh doktor Fatimah malu la saya dengan awak sebab awak dah tengok saya punya......................................

 Aku datang dari pukul 10 pagi.. (-___-)

 Tak masuk lagi.......

 Main tangkap-tangkap gambar cincin dulu la..

 Tak masuk lagiiiiiiiiiii..........

 Main tangkap-tangkap gambar lagi la...

Pendek cerita semuanya setel dalam pukul 4.30 petang.. Niceeee... Bontot dah keras macam batu.. Perut dah merengek sebab lapar.. Niceeee..
------------------------------------------------------------

 Perut jangan merengek lagi ye..Dah bagi makan sedap dah..
 Humban dalam sungai kalau merengek lagi!







3 comments:

  1. belasah arrr!! janji orang paham.. muahahahA!

    ReplyDelete
  2. pg cek pantat ke kt klinik 2..haha

    ReplyDelete